pijl

Elke zaterdag vanaf 16:00 uur

Wedstrijden:

Zijn overgedragen aan WSV Amstelmeer
Klik hier om de wedstrijdkalender te bekijken.

Evenementen:

Club - vaartocht,  afsluiting vaarseizoen 2019

Ter afsluiting van het seizoen willen wij op zaterdag 21 september een gezamenlijke vaartocht naar Oudeschild  organiseren, daar een koffie,visje of iets anders lekkers gebruiken en dan weer gezamenlijk terug varen en 's avonds een BBQ op onze haven  doen.

De leden die niet naar Oudeschild willen of kunnen varen, kunnen zich aanmelden om met een ander lid mee te varen.

Van het weer op die dag is uiteraard nog niets bekend; van het getij wel en dat is dan gunstig. Het is op die zaterdag hoogwater Den Helder om 09.49 uur. De vloed loopt dan nog wel een uurtje door , zodat we met gemak in Oudeschild kunnen komen, wanneer we om 09.00 uur vertrekken. Wanneer we om 13.30 uur weer terug gaan zijn we op tijd bij de HWN voor de BBQ.

Boven 5 Bf alleen BBQ.

Samenvattend:

1. vertrek vanaf HWN om 09.00 uur

2. vertrek Oudeschild naar HWN om 13.30 uur

3. aankomst HWN rond 17.00 uur

4. BBQ: eigen vlees, vis of vega meenemen; HWN zorgt voor kooltjes, brood en saus.

5. aanmelden bij de secretaris; dan aangeven of je met eigen boot gaat, of mee wilt varen, of dat er iemand bij jou mee kan varen.

Algemene Vergadering.  Donderdag 14 november.

Cursus over touw en moderne vezels door Peter Wezelman,  januari-februari 2020.
datum en uitnodiging volgen.

Watersportvereniging H.W.N.