pijl

Bij de watersportvereniging HWN zijn ligplaatsen beschikbaar voor gasten.
Bel voor informatie met de havenmeester: 06-42102380.

Komend van de waddenzee slaat u direct na de Koopvaarderschutsluis stuurboord af. Komend van het Noord-Hollands kanaal laat u de sluis aan stuurboord. Daarna passeert U de scheepswerf "Teerenstra" en vervolgens een jachthaven voor marinepersoneel. Daarna ziet u aan stuurboord ons welkomstbord op de meldsteiger vlak voor de van Kinsbergenbrug.

De ligplaatskosten zijn 1,27 euro per meter l.o.a. Dit is inclusief het gebruik van onze moderne sanitaire voorzieningen. In het clubhuis is in ieder geval WIFI;  op de steigers is een beperkte ontvangst.. Een wasmachine en droger zijn beschikbaar tegen een kleine extra vergoeding. Water is gratis, elektriciteitsaansluiting komt via een 1 € muntautomaat.

Op loopafstand (ca. 15 min.):

De binnenstad van Den Helder met een grote variëteit aan winkels.

• Het oude werfterrein "Willemsoord" met Reddingsmuseum, Marinemuseum, museumschepen, theater, bioscoop en heel veel horeca.
  • De veerboot naar Texel.

Watersportvereniging H.W.N.

Watersportvereniging H.W.N. Watersportvereniging H.W.N.